Ansigtsakupunktur

Medicinsk ansigtsakupunktur øger collagenproduktionen

På klinikken kan vi også tilbyde medicinsk ansigtsakupunktur, hvor du kan opnå en frisk udstråling og en reduktion af furer og rynker i ansigtet på en naturlig måde. Ansigtsakupunktur er derfor et godt alternativ til dig, der ønsker at give dit ansigt spændstigheden tilbage og genopfriske trætte ansigtstræk, men som ikke ønsker kirurgiske indgreb eller indsprøjtning af kemikalier.

Når huden i ansigtet med tiden bliver mere slap, mister sin glans og rynker dukker op, så skyldes det, at produktionen af collagen mindskes, og musklerne i ansigtet svækkes. Med små fine akupunkturnåle er det muligt at styrke blodgennemstrømningen i ansigtet og derved øge collagenproduktionen og stimulere og aflaste de svækkede muskler.

Behandlingen tilpasses, så den passer til den individuelle, og den bliver baseret på en diagnose efter principperne i traditionel kinesisk medicin (TCM). Det betyder, at behandlingen tager udgangspunkt i hele kroppen og ikke kun ansigtet. ​

Du vil ofte se resultater efter første akupunkturbehandling, men det bedste resultat opnås ved 6-8 behandlinger. ​

Hvad koster akupunktur?

Den eksakte pris på akupunktur varierer alt efter behandlingsmetode. Hos os tilbydes både akupunktur i øret samt resten af kroppen, afhængig af hvilke problematik der skal udbedres. Du kan dog forvente konkurrencedygtige priser hver gang, uanset hvilken behandling du skal have. Derfor kan du med fordel besøge vores klinik, hvis du døjer med eksempelvis muskelsmerter eller for højt blodtryk. Vi står klar til at give dig den bedst mulige behandling efter dine ønsker og behov.