Kostvejledning


Mad er ikke medicin, og dog, for ved at spise rigtigt og få de rette næringsstoffer, vitaminer og mineraler, styrker du din krop, hjerne og dit immunsystem og kan holde mange sygdomme væk.

Tager du medicin, eller har kroniske ubalancer som f.eks. sukkersyge, gigt, for højt blodtryk eller kolesterol, eller vil du gerne tabe dig, så giver jeg dig alle de redskaber, som du har brug for, for at skabe en nem og vedvarende livsstilsændring.

Min erfaring som ernærings- og sundhedskonsulent gennem mere end 20 år har lært mig, at det ikke kun handler om at tælle kalorier og lave strenge kostplaner. Det handler primært om, at du har det godt samt om at finde frem til præcis de gode råd og de metoder, som kan hjælpe dig med at skabe den ønskede forandring.

Hvis du har brug for det, kan du, imens du håndterer dine ubalancer og skaber de forandringer, som du ønsker, få ekstra støtte til både krop og psyke igennem en eller flere af de andre behandlinger, som jeg tilbyder i klinikken og herunder f.eks. akupunktur eller massage som jeg kombinerer i en behandling som fysiurgisk kropsterapeut.

Sammen kommer vi helt i mål.