Massage

I klinikken tilbydes forskellige behandlinger inden for massage. Vi sørger altid for at tilrettelægge behandlingen, så den passer bedst muligt til dine ønsker og behov. Du bør derfor ikke tøve med at kontakte os, hvis du er på udkig efter en dygtig massør.

Der er mange fordele ved at få en massagebehandling

Der er flere gode grunde til at få en massagebehandling. Massage udrenser først og fremmest kroppen for affaldsstoffer, som er ophobet i muskulaturen. Derudover styrker massagen kroppens immunsystem og tilfører ilt og næringsstoffer gennem blodet til muskler og organer. Ud over at smertelindre giver det med andre ord også mere overskud i din krop.

Du behøver ikke nødvendigvis at fejle noget for at få massage. Massage kan have en forebyggende effekt, der styrker din krops immunforsvar.

En massagebehandling blødgør stive og ømme muskler. Denne stiv- og ømhed er der dog ofte en årsag til, hvilket eksempelvis kan være en dårlig eller uregelmæssig ernæring, en svag fysik, en uhensigtsmæssig kropsholdning eller arbejdsstilling, stress, sygdom eller fejlmedicinering.