Massage

I klinikken tilbydes forskellige behandlinger inden for massage. Vi sørger altid for at tilrettelægge behandlingen, så den passer bedst muligt til dine ønsker og behov. Du bør derfor ikke tøve med at kontakte os, hvis du er på udkig efter en dygtig massør.

Der er mange fordele ved at få en massagebehandling

Der er flere gode grunde til at få en massagebehandling. Massage udrenser først og fremmest kroppen for affaldsstoffer, som er ophobet i muskulaturen. Derudover styrker massagen kroppens immunsystem og tilfører ilt og næringsstoffer gennem blodet til muskler og organer. Ud over at smertelindre giver det med andre ord også mere overskud i din krop.

Du behøver ikke nødvendigvis at fejle noget for at få massage. Massage kan have en forebyggende effekt, der styrker din krops immunforsvar.

En massagebehandling blødgør stive og ømme muskler. Denne stiv- og ømhed er der dog ofte en årsag til, hvilket eksempelvis kan være en dårlig eller uregelmæssig ernæring, en svag fysik, en uhensigtsmæssig kropsholdning eller arbejdsstilling, stress, sygdom eller fejlmedicinering.

Må man få massage som gravid?

Ja, man må gerne få massage som gravid. Hvis du er gravid, kan du med fordel få graviditetsmassage med særligt fokus på de steder, hvor kroppen belastes under en graviditet, herunder nakke, skulder, ryg og lænd samt ved væskeophobninger i arme og ben.

Derudover kan graviditetsmassage lindre angst og depression, afbalancere effekten af hormonelle forandringer og forbedre din søvnkvalitet. Der er med andre ord mange gode grunde til at få en professionel massagebehandling, hvis du er gravid.

Kontakt os, og book en tid til graviditetsmassage eller kropsmassage

Ønsker du at bestille en tid til enten almindelig kropsmassage eller graviditetsmassage, så er du velkommen til at kontakte klinikken på telefon 26 20 39 22 eller skrive til e-mail info@corpusclinic.dk, så hører du fra os hurtigst muligt med et godt tilbud.​​