Massage

I mine massagebehandlinger bruger jeg forskellige behandlingsmetoder og teknikker. Jeg sørger altid for at tilrettelægge behandlingen, så den passer bedst muligt til dine ønsker og behov.

Der er mange fordele ved at få en massagebehandling

Der er flere gode grunde til at få en massagebehandling. Massagen renser først og fremmest din krop for de affaldsstoffer, som er ophobet i muskulaturen. Derudover styrker massagen din krops immunsystem og tilfører både ilt og næringsstoffer til dine muskler og organer. Massage giver smertelindring, men også helt generelt mere fysisk overskud.

Du behøver ikke nødvendigvis at fejle noget for at få massage. Massage har også en forebyggende effekt og styrker din krops immunforsvar.

En massagebehandling blødgør stive og ømme muskler, som f.eks. er opstået på baggrund af dårlig eller uregelmæssig ernæring, svag fysik, uhensigtsmæssig kropsholdning eller arbejdsstilling, stress, skader, sygdom eller fejlmedicinering.

Massagen løsner og støtter din krop, så du får mere overskud til at ændre på noget af alt det som har skabt spændingerne. En glad krop er en rigtig god makker i dagligdagen.