Personligtræning

Som din professionelle personlige træner får du en målrettet og omsorgsfuld sparringspartner, som sætter alt ind på at få hele dig i balance. Jeg skræddersyr ud fra dine ønsker dit forløb med øvelser der mobiliserer, styrker og genopbygger både din krop og psyke og som uddannet kostvejleder, kan jeg også hjælpe dig med den del, hvis du ønsker det.
Måske er du skadet, har været syg, er gået fysisk i stå og trænger til at bevæge dig og genvinde styrken men i et hensyntagende forløb som passer præcis til dig.
Måske er du allerede i god form, men ønsker at optimere eller forbedre din krop, så den kan tage imod endnu større udfordringer. Det kan f.eks. være hvis du træner op til en konkurrence, eller hvis du bare har ambitioner om at komme i dit livs bedste form. 

Uanset dit formål med at få en professionel personlig træner, så er jeg klar til at hjælpe dig. Jeg har årelang erfaring med at træne både professionelle idrætsudøvere samt mennesker som allerede er i god form. Ved siden af har jeg specialiseret mig i genoptræning af mennesker som er gået fysisk i stå, er skadet eller har været ude for en ulykke.  

Jeg trækker på mine certificerede uddannelser som personlig træner, gymnastik underviser, funktionel træner, massør, akupunktør og kostvejleder og herudover på min egen karriere som professionel danser, underviser og behandler igennem mere end 20 år. 

Du skal ikke kunne noget specielt eller være i en bestemt form for at komme. Du kan også være mere eller mindre motiveret. Det vigtigste er at du kommer, så kommer vi i gang sammen.